top of page

Meet our team

IMG_2997_edited_edited.jpg

WILLEM-JAN VAN DER MEE

Founder & partner

Oprichter van Green Gorillas. Gelooft in ‘relatie vóór prestatie’ en heeft daarmee zijn sporen verdiend in de commerciële en financiële wereld. Zet alles op alles om met zijn kennis en ervaring het optimale resultaat te bereiken voor zijn klanten. 

Key words: positief, enorme drive en oog voor kansen.

Willem-Jan persoonlijk: "Ik zie iedere dag als een nieuwe kans om er weer iets moois van te maken."

Telefoon licht.png
Whatsapp licht.png
LinkedIn licht.png
E-mail licht.png
IMG_2007_edited_edited.jpg

MARISHA STEPANIAN

Creative advisor

Een geboren creative, die complexe branding trajecten weet om te zetten naar business. Brandstories, online design concepten, presentaties, film producties op maat, you name it. Een ervaren, strategische sparringpartner voor onze klanten.

Key words: Sterk in luisteren en kijken. Je ervaren reisleidster in de wereld van visualisaties, die je op je plaats van bestemming brengt, terwijl je zelf nog niet wist waar je heen wilde. Laat je verwonderen. 

Marisha persoonlijk: "Ik observeer continue. Registreren en daarna omzetten naar beelden en woorden waarin mensen zichzelf herkennen, daar word ik simpelweg gelukkig van."

Telefoon licht.png
Whatsapp licht.png
LinkedIn licht.png
E-mail licht.png
PHOTO-2019-12-03-12-37-41.jpg

LESLIE GROEN

Program advisor

Een Green Gorilla van het eerste uur, die ons Social Ambassadors programma groot heeft gemaakt. Krijgt op natuurlijke wijze mensen en organisaties in beweging. Een ster in verbinden, online en offline. Content marketing kent geen geheimen voor haar. Ze coacht, traint en geeft lezingen.

 

Key words: kleurrijk, creatief en doelgericht. Een vrouwelijk lefgozer. Daar staat ze dan, in de spotlights. Leer van haar.

 

Leslie persoonlijk: "Ik kan niet anders werken dan met hart en ziel. Ik geloof in echte betrokkenheid, in delen. Vertel mij je verhaal en ik vertel jou hoe je gezien en gehoord wordt."

Whatsapp licht.png
LinkedIn licht.png
E-mail licht.png
IMG_7168_edited.jpg

PATRICK VAN DER HEIJDEN

Partner

Is al jaren actief als ondernemer, zowel nationaal als internationaal, met een focus op retail, marketing, product -en conceptontwikkeling in de woninginrichting.

Heeft naast zijn huidige activiteiten een commerciële en adviserende rol binnen Green Gorillas. 

LinkedIn licht.png
E-mail licht.png
bottom of page