top of page
01

Online zichtbaarheid

Getting better never stops 

Wij zijn Green Gorillas, the social intelligence company. Wij helpen bedrijven met hun online zichtbaarheid, met de focus op social. En natuurlijk vallen social media hieronder, met het sociale, menselijke aspect als ons belangrijkste uitgangspunt. Social intelligence draait om in verbinding zijn met de wereld om je heen, zowel online als offline.

 ​

Van betekenis zijn en zorgen voor een échte verbinding, dat drijft ons. Als professionele, kritische partner gaan wij uit van de behoeften van onze klanten.

Op onze ‘menukaart’ is te zien wat wij te bieden hebben: van diverse, snel inzetbare, programma’s tot specifiek maatwerk.

02

Waarom 

bestaat Green Gorillas?

Green Gorillas zorgt voor een succesvolle online positionering en brand awareness. Zo dragen we bij aan verbinding en resultaat, zowel online als offline.

 

Medewerkers maken een bedrijf tot wat het is. Als je je medewerkers meeneemt in je merkidentiteit en in het doel dat je voor ogen hebt, voelen zij zich hier onderdeel van. Medewerkers die zich gehoord voelen en ervaren dat zij een onderdeel zijn van de merkidentiteit, gedragen zich van nature als ambassadeur voor jouw bedrijf.

 

Onze expertise bestaat uit het meenemen van bedrijven en medewerkers bij het duiden en ervaren van de (merk)identiteit. Wat zijn de gedeelde en gemeenschappelijke waarden? Wat zijn de persoonlijke overtuigingen? Hoe ben je als bedrijf zichtbaar op een authentieke manier, die strookt met je identiteit? Daar zijn wij sterk in, vanuit de overtuiging dat iedereen een verhaal heeft en dat het delen van dat verhaal zorgt voor verbinding.

03

Hoe

gaat Green Gorillas te werk?

Wij kijken naar wat een klant nodig heeft. Om dat helder te krijgen, begint onze samenwerking altijd met een behoefteanalyse. Zo zijn we daadwerkelijk van toegevoegde waarde, voor organisatie en medewerkers.

 

Wij laten onze klanten anders kijken naar de online wereld om hen heen. Wij inspireren, motiveren en faciliteren om hieraan actief een bijdrage te leveren. Door op zoek te gaan naar de kern van het merk, de organisatie of de medewerkers, wordt de content des te authentieker. Met de juiste strategie en continuïteit bereiken we de doelgroep en creëren we brand awareness.

04

Wat

kan Green Gorillas voor je betekenen?

Wij staan voor the future of social. We spelen in op trends en lopen erop vooruit.
Als social intelligence partner bieden we dan ook alles op het gebied van social media: het opstellen van een social strategie, social platform planning en beheer, outsourcing, (personal en organisational) branding, content creatie (inclusief het schrijven van posts, film- en videoproducties, fotografie en podcasts), advertising, lead generatie, traffic conversie en natuurlijk ons Social Ambassadors programma.

 

Met ons Social Ambassadors programma zetten wij de trend. Door dit programma transformeren medewerkers in (online) ambassadeurs. Dit gebeurt enerzijds met behulp van coaching en anderzijds met ons social platform, waarop content gevonden en geplaatst kan worden.

05

Onze expertise

menukaart

Website formaat menukaart.png
Menukaart
06

Uniek partnership

History meets Data innovation 

Green Gorillas werkt nauw samen met de Jheronimus Academy of Data Science (JADS) in ’s-Hertogenbosch, de nieuwste Universiteit van Nederland die zich richt op data science. JADS is een gezamenlijk initiatief van de Technische Universiteit Eindhoven, de Universiteit van Tilburg, de gemeente ’s-Hertogenbosch en de provincie Noord-Brabant.

 

Green Gorillas en JADS zijn beide gevestigd in Mariënburg campus, een historisch klooster in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. De oorsprong gaat terug tot 1423 wat voor de unieke combinatie zorgt van een rijke geschiedenis met moderne data innovatie. ​

9_kleur-500x240.png
JADS_logo_RGB.png
7_kleur-500x240.png
bottom of page